Leveringsbetingelser | Smykish
ALTID FRI FRAGT VED KØB OVER 450 kr. og 365 dages fuld returret!
×

ADVENTSKALENDER 2020 Øreringe Halskæder Armbånd Ankelkæder Instagram Om os Konto

Leveringsmuligheder:

*Leveringstid er gældende for efter pakkens afsendelse. Alle vores smykker er håndlavede, og der kan derfor kan der gå op til 3 hverdage, før din bestilling bliver afsendt.


PostNord B-brev - 4-8 hverdage efter afsendelse: 19 kr. // Ikke sporbar brev.

PostNord Quickpost  - 2-3 hverdage efter afsendelse: 35 kr. // Ikke sporbar brev.


DAO Nærmeste pakkeshop - 1-4 dage efter afsendelse: 45 Kr. // Sporbar pakke (Anbefales)


FRI FRAGT v. køb over 450 kr m. PostNord Quickpost eller DAO

Hvor lang tid det går, før du modtaget smykkerne, afhænger af hvilken type levering du vælger.

Med den billigeste levering fra PostNord til 19 kr, bliver ordren leveret indenfor 4-8 hverdage efter pakkens afsendelse. Du modtager en mail når din bestilling sendt afsted og er på vej mod dig.

Hvis PostNord Quickpost er valgt, vil pakken typisk blive leveret 1-2 dage efter pakkens afsendelse.


OBS!Vær opmærksom på at Postnord leverer ikke i weekender eller på helligdage, hvorved at længere leveringstid kan forekomme. Idet at der ikke er mulighed for sporing af pakken med nogen PostNords løsninger, kan en evt. gensendelse af ordren først ske når vi modtager pakken retur, som kan skyldes ukendt adresse. Det er på eget ansvar at få tilsendt sin bestilling med Postnord - og denne leveringsmetode anbefales umiddelbart ikke.


Med valg af DAO som leverandør kan du spore din pakke hele veje. Ved afsendelse af pakken vil du modtage en besked, og igen når pakken kan hentes i nærmeste pakkeshop. Du kan altid følge din pakke ved at indtaste pakke nummer her: 
Hvis pakken ikke dukker op indenfor forventet leveringstid, kan du tage kontakt til DAO's kundeservice: 
+45 72 33 08 00. DAO forsikrer også alle deres pakker, så ved evt. beskadigelse eller hvis pakken forsvinder erstattes pakkens værdi, og vi kan derved afsende din bestilling til dig igen.


Generelle leveringsbetingelser:

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 19 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med PostNord eller DAO.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Ved modtagelse af tydelig beskadiget pakke bedes du tage kontakt til rette leveringsfirma.