Leveringsbetingelser | Smykish
14 dages fri returret - FRI FRAGT over 450 kr.
×

Studenter kollektion Øreringe Armbånd Halskæder Ringe WATERPROOF Accessories BUTIK Instagram om os

Leveringsmuligheder:​

*Leveringstid er gældende for efter pakkens afsendelse. Alle vores smykker er håndlavede, og der kan derfor kan der gå op til 3 hverdage, før din bestilling bliver afsendt.

PostNord B-brev - 4-8 hverdage efter afsendelse: 19 kr. // Ikke sporbar brev - Ikke forsikret.

PostNord Collect  - 1-2 hverdage efter afsendelse: 40 kr. //  sporbar og forsikret.

ALTID FRI FRAGT på køb over 450 kr.

Hvor lang tid det går, før du modtaget smykkerne, afhænger af hvilken type levering du vælger.

Med den billigeste levering fra PostNord til 19 kr, bliver ordren leveret indenfor 4-8 hverdage efter pakkens afsendelse. Du modtager en mail når din bestilling sendt afsted og er på vej mod dig. Denne leveringsmetode er ikke sporbar, og derfor er den heller ikke forsikret. 

Hvis PostNord Quickpost er valgt, vil pakken typisk blive leveret 1-2 dage efter pakkens afsendelse. Denne leveringsmetode er ikke sporbar, og derfor heller ikke forsikret. 

OBS! Vær opmærksom på at Postnord b-brev ikke leverer i weekender eller på helligdage, hvorved længere leveringstid kan forekomme. Idet at der ikke er mulighed for sporing af pakken ved afsending som b-brev, kan en evt. gensendelse af ordren først ske når vi modtager pakken retur hos os, som kan fx. skyldes ubekendt på adressen. Da Postnord levere pakken i din postkasse er det vigtigt at det navn som oplyses ved bestilling fremgår på postkassen, så de kan identificere den rette modtager. Fremgår navnet ikke bliver pakken tilbagesendt til os. Det er på eget ansvar at få tilsendt sin bestilling med Postnords b-brev er dermed ikke forsikret - (derfor anbefales denne leveringsmetode umiddelbart ikke). 

Med valg af Postnord Collect kan du spore din pakke hele veje til pakkeshoppen. Ved afsendelse af pakken vil du modtage en besked på sms eller mail, og igen når pakken kan hentes i nærmeste pakkeshop. Du kan altid følge din pakke ved at indtaste pakkens sporingsnummer her: 
Hvis pakken ikke dukker op indenfor forventet leveringstid, kan du tage kontakt til Postnordss kundeservice på tlf: +45 70707030 og kontakt derefter også os på mail, så vi er opmærksomme på den manglende levering.

Postnord Collect pakker er alle forsikret, så ved evt. beskadigelse eller bortkommen af pakken, startes en erstatningssag på 30 dage efter pakkens efterlysning, nå pakken er behandlet fra Postnord fremsendes ordren til dig igen. Penge kan ikke refunderes før gensendelse. Du kan læse mere om Postnords leveringsbetingelser på deres hjemmeside.

Generelle leveringsbetingelser:

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 19 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. 

Dine varer sendes med PostNord.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice hos leveringsfirmaet.

Ved modtagelse af tydelig beskadiget pakke bedes du tage kontakt til rette leveringsfirma.