Returformular |365 fri returret| Smykish
14 dages fri returret - FRI FRAGT over 450 kr.
×

Studenter kollektion Øreringe Armbånd Halskæder Ringe Ankelkæder Accessories BUTIK

14 DAGES FULD RETURRET

Returnering

Når du handler hos Smykish er der altid 14 dages fuld returret og 30 dages bytteret på alle smykkerns købt på vores webshop (Perioden starter den dag, hvor ordren er leveret). 

Du kan altså uden tøven købe gaver fra os, og hvis det valgte design ikke falder i modtagerens smag kan de frit få ombyttet til et andet designs fra webshoppen.

For at returnere en vare:

  1. Giv os besked om at du gerne vil returnere en vare på email: Smyk.ish@hotmail.com - i emnefeltet skrives der "Retur + ordrenummer".
  2. Vedlæg udfyldt returseddel, som fremsendes på mail i returpakken.
  3. Fragt sættes på pakken og den afleveres på dit nærmeste posthus - Kunden står selv for fragtomkostninger ved returnering af vare.
  4. Når varen er modtaget retur, håndteres returneringen efter ønske som fremgår på returneringsedlen.


OBS! Gives der ikke meddelelse om ønske om returnering, og forefindes der ikke en udfyldt returseddel i pakken før modtages pålægges et ekspeditionsgebyr på 49kr. Ligeledes skal returpakken sendes til vores adresse, sendes returpakken til et posthus og IKKE til adressen foreligger et afhentningsgebyr på 49kr.

I tilfælde af at kunden ikke henter sin vare inden for afhentningsfristen på et posthus, betragtes denne først som en retur når der er givet besked herom. Hvis kunden ikke har meddelt at de har fortrudt købet, og pakken er kommet retur fratrækkes returfragtensprisen på 35kr. fra købssummen.

OBS! Du kan kun få pengene retur på bestillinger der er under 14 dage gamle, og vi refunderer ikke beløbet på smykkeæsker.

Du bærer ansvaret for varen indtil at den er retur hos os.