Smykkepleje
14 dages fri returret - FRI FRAGT over 450 kr.
×

JOY COLLECTION Øreringe Armbånd Halskæder Ankelkæder Ringe WATERPROOF Accessories BUTIK om os

Smykkepleje

Pas godt på dine smykker – så holder de sig pæne i længere tid!

Alle vores smykker er lavet i 925 sterlingsølv eller 18 karat forgyldt sølv. Smykker bliver med tiden slidte, også smykker af ægte materiale, og derfor kan forgyldningen miste sin glans. Smykkerne har et behov for vedligeholdelse, hvis holdbarheden skal forlænges. Det er klart, at smykker som ikke er lavet i massiv guld ikke holder evigt, men nedenstående råd hjælper dig til at dine smykkerholder meget længe.

Vi ønsker, at dine nye smykker holder sig pæne i lang tid. Derfor har vi samlet nogle af vores bedste tips til, hvordan du passer bedst på dem.

  • Undgå at bære dine smykker under rengøring, opvask, badning, sport og havearbejde
  • Tag altid dine smykker af, når du sover og bader.
  • Undgå at dine smykker kommer i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume og lignende, da produkter slider på    belægningen eller kan misfarve dem.
  • Man kan ikke undgå, at smykkerne ilter og derfor  kan blive mørke, når de er i kontakt med luft og fugt, som huden. Vi anbefaler derfor at  du opbevar dine smykker i lufttætte beholdere, som en tætlukkede zip-poser når de ikke er i brug.
  • Hudens PH-værdi  påvirker forgyldningen, og derfor er det individuelt, hvordan ens smykke holder og ældes.

 

Følg vores råd om hvordan du bedst passer på dine smykker, og  smykkerne vil holde deres smukke udseende.

MATERIALER

SMYKISH smykker er alle udarbejdet i ren 925 sterlingsølv og kan være forgyldt med 18 karat guld. Vi benytter udelukkende ædelmetal, samt ædelsten og naturperler. Ædelmaterialer gør et smykke ekstra lækkert – og den høje kvalitet er lig med lang holdbarhed.

Alle ædelmetaller er nikkelfri, jvf. den danske lovgivning. Vores smykker er godkendt af ædelmetalkontrollen og er derfor alle stemplet med 925. Ædelmetalkontrollen er en virksomhed, der på vegne af staten kontrollerer, at lødigheden af metallerne i smykkerne lever op til de danske regler.