Min historie - Håndlavede smykker på Amager | Smyk.ish


Bag om Smyk.ish

Mit navn er Mathilde Bjørn Andersen. Jeg er 23 år gammel og bosat i København. Til hverdag læser jeg HA Projektledelse og Erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School (CBS), men min store passion ligger i iværksætteri, hvor jeg har mulighed for at udforske mine kreative evner og udvikling af unikke produkter i høj kvalitet.

I november 2019 etablerede jeg min Instagram profil Smykish, hvor jeg poster billeder af mine unikke smykke- og accessories designs, der alle produceres under brandet Smykish.

Mine designs tager udgangspunkt i det klassiske og enkle, kombineret med et twist af farverige sten og perler, der gør smykkerne unikke i forhold til andre designs på markedet. Smykkernes udformning gør dem velegnede til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Alle materialer er individuelt valgt til det enkelte smykke, og da der udelukkende benyttes natursten og perler, har hvert smykke helt eget udtryk.

Alle har ret til lækre smykker, og mit udgangspunkt er at designe smukke smykker til en pris, hvor selv studerende kan være med. Jeg bestræber mig på at lave smykker, der giver dig glæde i hverdagen, samtidig med de får dig til at funkle som stjernen i lokalet.

Jeg henter inspirationen til mine smykker og accessories i min hverdag, hvor jeg fanger skønheden i detaljen og fører den videre ned i min smykkekunst.

Smykish laver klassiske og feminine smykker til den selvbevidste og moderne kvinde. Jeg er detaljeorienteret, samtidig med jeg fokuserer på tidens trend.

Alle mine smykker er designet af kvalitetsmaterialer og udformet i hånden, hvor der bliver kælet for detaljerne.

Smykker er min helt store passion, og jeg håber, at I vil tage del i min rejse.

Mange hilsner fra

Mathilde Bjørn Andersen


Indlæg fra Meeshop