Om os | Min historie - hånddesignede smykker | Smykish
14 dages fri returret - FRI FRAGT over 450 kr.
×

Øreringe Armbånd Halskæder Ringe WATERPROOF Accessories BUTIK Instagram om os

Bag om Smykish

*Læs om mit første år med Smykish her

Mit navn er Mathilde Bjørn Andersen, og jeg er ansigtet bag om Smykish. Jeg er 26 år gammel og bosat i København. Jeg har en uddanelse inde fra Copenhagen Business School (CBS) som Cand Merc. EMF. Min store passion ligger i iværksætteri, hvor jeg har mulighed for at udforske mine kreative evner og udvikle unikke produkter i høj kvalitet.

Lige siden jeg var lille har jeg altid udforsket mine kreative evner og kastet mig ud i en masse forskellige projekter. Jeg elsker at skabe ting med mine hænder og det ligger dybt i mit DNA at udfolde mig kreativt.
 
I november 2019 etablerede jeg Instagram profilen Smykish, hvor jeg poster billeder og videoer af mine unikke smykkedesigns, der alle laves og sælges under brandet Smykish.

Smykish laver stilrene og feminine kvalitetssmykker til den selvbevidste og moderne kvinde. Mine designs tager udgangspunkt i det klassiske og enkle, kombineret med et twist af farverige sten og perler, der giver smykkerne deres unikke udtryk. Smykkernes klassiske stil gør dem velegnede til både hverdagsbrug og festlige lejligheder.

Alle smykkerne er designet i hånden af kvalitetsmaterialer og derfor anvendes der kun ægte 925 Sterling sølv og 18k forgyldt sølv i mine designs. Da vores designs benytter natursten og perler, udvælges de individuelt til hvert enkelt smykke, der gør at de får deres helt eget udtryk.

Alle har ret til lækre smykker, og mit udgangspunkt er at designe smukke smykker til en pris, hvor selv studerende kan være med. Jeg bestræber mig på at lave smykker, der giver dig glæde i hverdagen, samtidig med de får dig til at funkle som stjernen i lokalet. 

Jeg henter inspirationen til mine smykker i min hverdag, hvor jeg fanger skønheden i detaljen og fører den videre ned i min smykkeunivers. Jeg er detaljeorienteret, samtidig med jeg fokuserer på tidens trend.

Smykker er min helt store passion, og jeg håber, at I vil tage del i min rejse.

Hvis du vil hjælpe andre med at finde frem til mine smykker vil det betyde meget hvis du vil ligge en anmeldelse på Trustpilot.

Mange hilsner fra
Mathilde Bjørn Andersen

Hvis du er interesseret i dansk håndværk og design, kan du tage et kig ind på min søsters webshop Caroline Bjørn. Hun læser på Designskolen i Kolding og laver de flotteste håndfoldede lampeskærme og plakater.